Hier leest u meer informatie over 112Piano en de laatste nieuwtjes!

Magazine 'Pianist'

Genieten in de flow (2023)

Een leuk interview met 112Piano, kunt u lezen in het bekende tijdschrift 'Pianist' met informatie over piano's, bladmuziek, interviews, recensies, portretten van pianisten en componisten.

Magazine 'Piano News'

De nieuwe start van Pleyel  (2022)

We werden benaderd door dit toonaangevende magazine voor piano's en vleugels om een interview te geven over de nieuwe start van Pleyel in Frankrijk en hernieuwde pianoproductie voor Pleyel in Europa en Azië..

 

Algam brochure

Wedergeboorte van Pleyel (2022)

Algam kreeg in 2017 de kans om Pleyel te kopen. Om deze uitdaging aan te gaan, heeft Algam Patrick Horn-Wegner gevraagd om de wedergeboorte te orkestreren en  Pleyel nieuw leven in te blazen. Het succesvolle vervolg is inmiddels bekend!

Magazine Pianostreet | La lettre du musicien

The Relaunch of Pleyel in France (2022)

Een eerste indruk van de Pleyel workshop in Thouaré-sur-Loire
vlak voor de lancering van de nieuwe piano's
aan de Franse detailhandelaren.

Offenburger Tageblatt 'Baden online'

'Der beste Flügel für die Stadt' (2017)

Een nieuwe Steinway is als een jonge wijn die nog moet rijpen. Hoe kan deze klinken over een aantal jaren? Het uitkiezen van mooie instrumenten en het inschatten van de potentie is altijd weer spannend. 


'The Mucial Critic Trade Review'

Reimers Piano Co. (1895)

De Reimers piano !!!

 

Uniek voor zijn tijd, de eerste inklapbare piano ter wereld! In 1896 door mijn voorvader Jeronimus Reimers voor "Reimers Piano Co." ontworpen, gepatenteerd, gebouwd en verkocht. 

Een aantal advertenties en lezenswaardige publicaties over de Reimers piano, verschenen in het tijdschrift  "The Music Trade Review".

Bekijk hier een selectie.