Aan- en verkoopbegeleiding

Waar let je op als je een piano koopt en bij welke piano moet je weglopen? 

Nieuwe piano’s kosten veel geld, daarom kiezen particulieren vaak voor een tweedehands piano of laten zij een oude piano wat opknappen zover het budget dat toelaat. Bij zowel aankoop, nieuwbouw, revisie, restauratie als reparatie is de kwaliteit een belangrijk aandachtspunt.

 

Piano kopen

Zoekt u een tweedehands piano op de particuliere markt, dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten en waar wij u bij kunnen assisteren. Koopt u liever bij een dealer, wij kijken desgewenst objectief met u mee!

 

Uw piano verkopen

Wilt u uw piano verkopen? Het is vaak interessanter om uw piano op de particuliere markt te verkopen dan aan een pianodealer. Die laatste wil er immers nog iets aan verdienen en dat gaat ten laste van uw marge. Hoe verkoopt u uw piano zo snel mogelijk? Wij assisteren u bij uw verkoop. Desgewenst stellen wij voor u een advertentie op.

 

Adviesgesprek

Voor een klein bedrag komen wij even bij u langs om uw piano te beoordelen. Wilt u assistentie bij het verkopen van uw piano of het aanschaffen van een nieuwe? Dan bespreken we dat ook meteen!

Tijd: 60-90 minuten. Prijs: €50,- incl. btw excl. reiskosten.